Önden Gidenler Hz. Alinin Gözyaşları

6 Aralık 2012 Perşembe0 yorum

Ömer Döngeloğlu ile Önden Gidenler
Allah Velayet Düşmanlarına Lanet Etsin Amin.


HZ. ALİ’NİN FIRAT KENARINDA DÖKTÜĞÜ GÖZYAŞLARI
Önden Gidenler 6 Aralık 2012 İzle Ömer Döngeloğlu’nun etkileyici anlatımıyla ekrana gelen Önden Gidenler’de bu hafta; Allah’ın aslanı Hz. Ali, Hz. Muhammed’in kızı Hz. Fatma’nın oğlu Hz. Hüseyin’in yaşamından ayrıntılar ekrana gelecek. Kerbela’daki ölüm kalım mücadelesinin aktarılacağı programda, Hz. Muhammed’i ağlatan olaydan ve Hz. Hüseyin’in şehadetinden bahsedilecek. Döngeloğlu, Allah’ın aslanı Hz. Ali’nin Sıffin’e giderken Fırat kenarında döktüğü gözyaşlarının nedenini canlı yayında anlatacak. 

İslam dininin önde gelen kişilerinin ve peygamberlerin yaşantılarının anlatıldığı ‘Önden Gidenler’de bu hafta şehit edilen Hz. Hüseyin’in şehadeti, annesi Hz. Fatma ve babası Hz. Ali’nin yaşadıkları aktarılacak. Ömer Döngeloğlu, Hz. Hüseyin’in hak alma mücadelesi ile baskı ve zulme her koşulda boyun eğmemesinden bahsedecek. Programda, Hz. Muhammed’in Ehl-i Beyt sevgisi ve bu sevgisinin kanıtı olarak hadis-i şeriflerden örnekler sunulacak. 

Döngeloğlu, Allah’ın aslanı Hz. Ali’nin Sıffin’e giderken Fırat kenarında döktüğü gözyaşlarının nedenini ve Hz. Muhammed’i ağlatan olayı canlı yayında anlatacak. Pembepanjur PP-banner-300x250-092612 Image Banner
Etiketler :
Film, Filmi, Filmi İzle, Filmini İzle, Kanal 7, Türkü Filmi, Memleket Hikayeleri

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Kanal 7 Filmleri - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger